PREVENTIE

Voorkomen is beter dan revalideren

 

PREVENTIE ALS KERNWAARDE

Blessures hebben altijd acute en soms langdurige gevolgen voor de sporter. Dit resulteert vaak in verminderde prestaties en een slechtere gezondheid. Elke club, sporter en betrokkene heeft baat bij de preventie van blessures. Het verwerken van blessurepreventie in de reguliere training hoeft ook niet veel tijd te kosten.

ANALYSE

Om het blessurepreventieplan op de club toe te spitsen moeten allereerst de omstandigheden in kaart worden gebracht. Hiervoor voer ik gesprekken en analyseer ik de blessurecijfers en huidige preventiemaatregelen van de club.

ONTWERP

Vervolgens ontwerp ik een duidelijk en onderbouwd blessurepreventieplan dat toegespitst is op de wensen van de club. De inhoud van dit plan word gebaseerd op de analyse, ervaring en de wetenschap.

IMPLEMENTATIE

Tot slot help ik bij de implementatie van het blessurepreventieplan op de club. Hiervoor geef ik uitleg aan de betrokkenen middels gesprekken, voorbeelden en ondersteunend materiaal.

 
Running Shoes

PRIJS

De prijs is afhankelijk van de wensen van de club en kan overlegd worden in een persoonlijk gesprek. Neem contact met mij op via de contact knop om een gesprek in te plannen

 

Mülloc 

KVK 71470581

©2018 by Mülloc.