Women Stretching Before A Run

WORD FIT

Met Fysiotherapie

 

FYSIOTHERAPIE

Als zelfstandige fysiotherapeut werk ik op verschillende locaties in en rondom Tilburg. Ik ben gespecialiseerd in de sport maar ik voer ook algemene fysiotherapie behandelingen uit. Door mijn eigen ervaring in de (top)sport kan ik mij uiterst goed inleven in de klachten en wensen van sporters. Ik heb ervaring opgedaan in verschillende takken van sport, waaronder: voetbal, rugby, hockey en hardlopen. Hieronder is meer informatie te vinden over mijn interesses en werkveld

AdobeStock_56980933.jpeg
rikik.PNG

HAMSTRING

Blessures aan de hamstring hebben een erg grote impact en daarbij keert de blessure ook nog eens vaak terug. Hamstringblessures moeten dus met veel aandacht en expertise behandeld worden. Ik kijk niet alleen naar de functie van je hamstring maar naar de gehele beweegketen.

LIESBLESSURE

Liesblessures kunnen onverwachts opkomen en hardnekkig aanwezig blijven. Zij komen vaak voor bij jonge sporters en de fysiotherapeut moet altijd bedacht zijn op onderliggende heupproblematiek. Het krachtenspel rond de heup speelt vaak een grote rol.

Loopband
GIrl Running_edited.jpg

SPRINGSCHENEN, SHIN SPLINTS & MTSS

Deze blessure komt vaak voor bij sporten waar veel gerend of gesprongen word. Het is belangrijk om verschillende behandelmethodes te combineren zodat het probleem snel en effectief aan wordt gepakt.

HARDLOPEN

Hardlopen is zowel een populaire als een blessuregevoelige sport. Vooral beginnende hardlopers hebben een groot blessurerisico. Ik help je graag bij het voorkomen of behandelen van blessures.

 
 

Mülloc 

KVK 71470581

©2018 by Mülloc.